"Találkozunk még" - Gyászol a Sláger FM gyönyörű műsorvezetője

halál nagyszülő gyász Pordán Petra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sláger FM gyönyörű műsorvezetője, Pordán Petra szomorú hírt osztott meg követőivel.

A hétvégén kísérték el utolsó útjára Pordán Petra nagypapáját. A műsorvezető hosszú posztban tárta fel papájával kapcsolatos érzéseit, és azt, mi mindent tanult Petra a nagyapjától.

"Nehéz ezt a posztot megírnom, mert ma búcsúztattuk el a nagypapámat Bázakerettyén. Drága Papi köszönöm, hogy megtanítottál a természet szeretetére, amikor az erdőt jártuk, hogy finom gombákat találjunk. Bár a gombát azóta sem szeretem, de a gombászás élménye örökre megmarad Miattad.❤Imádtam Veled az öledbe bújva focimeccset nézni, és emlékszem, mennyire kiabáltunk, amikor 1994-ben Roberto Baggio a vb-n kihagyta a 11-est, mert ugye mi az olaszoknak szurkoltunk.

Köszönöm, hogy a legszebb nyaraimat Veled és mamával tölthettük, hogy strandolni, horgászni vittél minket a Kistolmácsi-tóhoz, soha nem felejtem el....❤Ma elmentünk a házhoz, a tóhoz, néztem a gyönyörű fákat és tudtam, hogy mosolyogva néztek le ránk, hiszen most már Te a mamával vagy, öleld meg! Találkozunk még....nyugodj békében!"

-írta Petra a poszthoz. A gyönyörű műsorvezető tavaly decemberben vesztette el nagymamáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.