Hatalmas botrány tört ki a Desperadónál: a kivált énekesnő férje letiltatta az új tag videóit

Forrás: discogs.com -
Gábor Betti Desperado
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Desperado egykori énekesnője kivált a formációból, a csapat egy új taggal, nélküle folytatná tovább, de a helyzet nem egyszerű: Betti nem járult hozzá, hogy használják a banda egykori nevét.

Gábor Betti a nyáron úgy döntött, nem folytatja tovább az éneklést a Desperadóban, 21 év után elhagyja a bandát. A csapat azonban szeretne koncertezni, ezért egy új énekesnőt kerestek, ám Betti nem járult hozzá, hogy használhassák a Desperado nevet, amit a három tag nevére jegyeztek be. Ezért úgy döntöttek, hogy Desperado feat. Réka néven lépnek fel. Ezzel azonban nem sikerült minden problémát kiküszöbölni, az új énekesnő szerint ugyanis a produkciójáról készült videót letiltatták a YouTube-on.

Gábor Bernadett Desperado Forrás: discogs.com

a napokban az én egyik videómat is tiltotta a csatornámról Sándor. Ez azt jelenti, hogy nem tölthetem fel a Desperado dalokat a saját hangommal, és nem népszerűsíthetem a formációt,

Blikknek

A korábbi énekenső, Betti így kommentálta a történteket.

A férjem az egyik szerzője ezeknek a daloknak, így jogában áll eldönteni, hogy ki és hogyan használhatja fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.