"Apa, ne engedd, hogy elaltassanak" - koronavírusban hunyt el a TEK 29 éves harcosa

leukémia gyász TEK koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a magyar küzdősport kiemelkedő alakja és a Terrorelhárítási Központ törzsőrmestere, Gönczi János. Mindössze 29 éves volt. 

Ifjabb Gönczi János még kisfiú korában kezdett küzdősportokkal foglalkozni, felnőtt korára a kempóban, a kick-boxban és a kungfuban is bajnoki címet szerzett.

- mesélte a gyászoló édesapa a Borsnak.

A 29 éves férfinél egy éve diagnosztizáltak leukémiát. Forrás: Shutterstock

A harcosnál tavaly diagnosztizáltak leukémiát, mely komoly fájdalmakkal jár, ő mégis zokszó nélkül tűrte a megpróbáltatásokat. Bár tavaly novemberben csak pár hónapot adtak neki az orvosok, ő nem akart ebbe beletörődni. Már úgy tűnt, hogy legyőzte a betegséget, amikor elkapta a koronavírust, a tüdejét pedig egy gombás betegség, illetve három baktérium támadta meg. Egyre rosszabb lett az állapota, rengeteg váladék is felgyülemlett a tüdejében, amit le kellett szívni.

- mondta elcsukló hangon az édesapa, akit másnap értesítettek a kórházból, hogy János szíve leállt. A harcost a TEK saját halottjának tekinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.