Frabato mágusmester beavatta a nézőket, hogyan hat a telihold a különböző csillagjegyekre, milyen házi praktikákkal tudjuk növelni a Hold energiáit, és Mádai Vivient is figyelmeztette.

Frabato mester a beszélgetés elején tisztázta, hogy ma délután még telihold lesz, így, aki tegnap este nem végezte el a szükséges rituálét: ma megteheti. A mágusmester  - bókolva a műsort vezető Mádai Viviennek - elárulta, hogy ez mit jelent a csillagjegyekre nézve és hogyan fog ez hatni Vivienre. 

Most a Kos jegyében vagyunk, így a te, vagy annak a jegynek az erősségei, amely a teliholdban ezt a hónapot végigkíséri, az erősségeit százszorosan tudja forgatni. Ilyen nálad a nőiesség, a beszédkészség: vagy ilyenkor érdemes munkahelyet váltani. Más jegynek viszont pont nem,és ezért érdemes ezekre odafigyelni.

Műsorvezető társát, Istenes Lászlót érdekelték, hogy mit lehet otthon tenni a siker növelése érdekében, így ezt is elárulta a mágus. Egyrészt érdemes teleholdkor megtartani a nyugalmi szintet és így elaludni, másrészt fehér, szűz - tehát még meg nem gyújtott - gyertyát használni. 

Pontosan egy hét múlva lesz a tízmilliószoros nap, a lenti videóban a mágus elárulja, hogy miért fontos ez: