Egy szál köntösben mászkált éjjel a tetőn népszerű magyar énekesnő: ez volt az oka

tető Zséda macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda macskája, Iszkiri éjszakai kalandra indult, ami miatt az énekesnő kaszkadőröket megszégyenítő mutatványra kényszerült.

"Az úgy kezdődött, hogy tegnap este, mint mindig, kiszellőztettem Nimród szobájában lefekvés előtt. Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra hagytam őrizetlenül az ablakot, mert úgy éreztem, hogy ha a tankönyvhalmokat kicsit arrébb teszem, talán nagyobb lesz a mozgástér egy kamasz fiú szobájában.
Ezalatt surrant ki a tetőre. Nem, nem Nimród, hanem Iszkiri/Mimikri. Talán nem véletlenül hívjuk így.... Miután már túl voltunk a vacsorán, azt gondoltam, hogy a lakás egy békés zugában alszik, jelezve, hogy köszi, de mára elég volt az emberek jelenlétéből. Ez az elméletem akkor dőlt meg, amikor éjfélkor mi és a kerület valószínűleg összes lakója éktelen macskanyávogásra ébredtünk. Olyanra, amilyenre csak egy tetőre szorult macska képes. Ekkor kezdődött az, amit csak a kedvenc vígjátékaimban látok. Egy szál köntösben, habozás nélkül kimásztam a tetőre Nimród hangos szurkolása mellett, majd egy erős, de határozott fogással kezem közé kaptam a fenevadat és mindketten behuppantunk a nyitott tetőablakon. Még szerencse, hogy nemrég láttam az új James Bondot... Most nem tudom eldönteni, hogy ez az arc, amit azóta vág, a szeretet vagy a végtelen sértődöttség arca.
Bár sokak szerint Iszkiri amúgy sem macska, hanem egy borz és egy hód szerelemgyereke.
Nektek hogy telt az éjszaka? :)" - mesélte el a sztorit Zséda, aki rögtön meg is mutatta a követőinek Iszkirit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.