Ezt a gyönyörű és tehetséges operatőr lányt lőtte le véletlenül Alec Baldwin - Videó

halál forgatás videó tragédia Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, sokkoló dolog történt Alec Baldwin filmjének forgatásán: a színész egy kellékfegyverrel lelőtt egy operatőrt és egy rendezőt. 

Megdöbbentő dolog történt Alex Baldwin amerikai színész filmjének új-mexikói forgatásán. A 68 éves színész egy a forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A 42 éves csinos és tehetséges Halyna Hutchins két nappal ezelőtt még azt posztolta Instagram-oldalára, hogy mennyire élvezi a forgatást és mennyire örül neki, hogy a forgatás szüneteiben lovagolhat egyet. Halyna Ukrajnában született és hihetetlenül nagy tehetségnek számított a szakmájában. Ő volt az egyike annak a nyolc női operatőrnek, akiket a 21st Century Fox 2018-ban a szakma legjobbjainak választott - írja a Blikk.

A történtek miatt egyelőre nem tartóztattak le senkit, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Alec Baldwin egyelőre nem nyilatkozott, de a helyi sajtó szerint látták sírva fakadni a helyi seriff irodája előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.