Pataki Zita leült reggelizni Kulcsár Edináékkal, de nem tudott velük csacsogni. Úgy érezte, hogy "megfullad".

Kulcsár Edina és Csuti korábban bevallották a Nyerő párosban, azért érkeztek a játékba, hogy megmentsék a házasságukat. Ezzel mindenkit nagyon megleptek, de sok pár megállapította, szerintük hiányzik a kapcsolatukból a mélység. Pataki Zita is így gondolja, ezért nagyon nehezen tudott beszélgetni Edinával és Csutival a reggelinél, mert úgy érezte, "megfullad".

Pataki Zita nem rejtette véka alá véleményétForrás: RTL Klub

Mikor reggeliztünk, beszélgettünk a táplálkozásról, de azt éreztem, hogy megfulladok. Én nem tudok csacsogni, amikor nem tudunk igazából semmit, akkor én nem tudok a táplálkozásomról beszélni tök átlagosan" - mondta Pataki Zita a kamerának, de ezt Kulcsár Edináékkal is közölte. 

Nagyon érdekes, hogy veletek kapcsolatban azt érzem, hogy nem szeretnék felszínesen beszélgetni veletek. Nekem felszín az is, hogy mi a reggelim. Annyira szeretném, ha nagyon belülről, mélyen, de csak veletek kapcsolatban. Valószínűleg azért, mert nem tudom, olyan, mintha az életetekből hiányozna. És én kívülről nagyon szomorúnak látom ezt. (...) Megérinted az Edinát, és azt láttom, hogy üresebb, szinte fáj nekem" - mondta Csuti és Edina szemébe az időjós. A pár kicsit le volt döbbenve, de Edina elárulta, ő megfogadta, hogy nem mutatja ki az érzelmeit. Csutinak szívesen megtenné, de férje sokszor nagyon rosszul reagált a könnyeire, ezért leszokott róla. "Heves, indulatos reakció érkezett az irányomba" - mondta Edina. Csuti azzal védekezett, hogy azért ez volt a reakciója, mert nem volt meg a kellő tapasztalata az ilyen jellegű dolgokban. Utólag Edina elmondta, nagyon örült Zita szavainak, ugyanakkor úgy érezte, mintha nekiszegeztek volna egy kardot.