Hátborzongató: aligátorok és vaddisznók falhatták fel a férfit, aki megfojtotta szerelmét

gyilkosság holttest krokodil Brian Laundrie Gabby Petito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabby Petito holttestét szeptemberben 20-án találták meg az egyik amerikai nemzeti parkban. A halottkém szerint ekkor már 3-4 hete halott lehetett. Vőlegényét, aki feltételezhetően megfojtotta a lányt, szintén holtan találták. 

Tragikus véget ért az influenszer, Gabby Petito és vőlegénye utazása. A szerelmespár egy átalakított furgonnal járta be hónapokon át amerikai nemzeti parkjait, és közben vidámabbnál vidámabb fotókat posztoltak. Gabby azonban egyik napról a másikra eltűnt, vőlegénye nélküle tért haza, de nem volt hajlandó nyilatkozni arról, mi történt a lánnyal, majd neki is nyoma veszett. A lány holttestét 3-4 héttel később találták meg, kiderült, hogy Gabby-t megfojtották.

Öt hét telt el és megtalálták Brian holttestét is, pontosabban a fogsorát és csontokat, melyek a férfi személyes holmija közelében feküdtek. A maradványokat a Myakkahatchee Creek Természetvédelmi Parkban találták meg, mely köztudottan tele van aligátorokkal és vaddisznókka. Így erősen feltételezhető, hogy a 23 éves férfit ezek a vadállatok falták fel. A halottkém a fogak alapján azonosította Briant, aki már hetek óta halott lehetett - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.