Annyira beteg a Jászai Mari-díjas színésznő, hogy nem tud színpadra állni

Forrás: Youtube/Katona József Színház -
színpad betegség színház Bodnár Erika Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodnár Erikának mindene a színház, mégsem tudott színpadra lépni az elmúlt két évben. A művésznő most arról vallott, hogy úgy érzi, soha többé nem fog visszatérni.

Bodnár Erika, a Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló művész már két éve nem lépett színpadra. A 73 éves művésznő az otthonában adott interjút a Fidelionak, és elárulta, hogy érzi most magát. A kérdésre, hogy mikor lépett utoljára színpadra, így felelt:

"Két éve. Szerintem már nem is fogok"

- mondta a színésznő, akinek elvileg márciusban lesz bemutatója a Katona József Színházban.

Bodnár Erika, a Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló művész már két éve nem lépett színpadra Forrás: Youtube/Katona József Színház

"Majd meglátjuk. Az előadásban valószínűleg egy széken fogok ülni, így nem kell szaladgálnom. De az az igazság – és ezt sajnos kénytelen vagyok megérteni, akár tetszik, akár nem –, hogy a kollégák félnek velem dolgozni (...)A Covid alatt az első perctől megtiltották, hogy kimenjek az utcára. Ha csak egy kicsit is megfázom, megyek a kórházba, és azt a tüdőm már nem bírná ki"

- tette hozzá Erika, aki az interjúban pályafutása kezdetét is felidézte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.