Megvan a Dancing with the Stars hatodik kieső párosa

Dobó Kata Köcse György Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars hatodik halloweeni adásában Árpa Attila és Stana Alexandra, valamint Dobó Kata és Köcse György kerültek veszélyzónába. A nézői szavazatok alapján az utóbbiaknak kellett távozniuk. 

Ha lemaradtál volna a produkciójukról, itt meg is nézheted.

A színésznő-rendező azzal a céllal vágott bele a táncos műsorba, hogy megmutathassa azt az arcát is, amit egyébként nem látni: és ez sikerült is neki, fantasztikus és érzelmes produkciókkal állt színpadra hétről hétre.

Dobó Kata a könnyeivel küzdött a kiesés után. A Dirty Dancing Live-ban elárulta, hogy nem számított még arra, hogy kiesnek. Arról is beszélt: attól függetlenül, hogy nagyon szerettek volna még maradni, amire vágyott, az megvalósult:

"Hogy valamennyire megtanuljak táncolni, szerintem ezt talán el is értem. Illetve, hogy a határaimat feszegessem egy kicsit, hogy mennyit bírok mindenféle szempontból, mentálisan, fizikálisan. Nekem nagyon nagy élmény volt" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.