"Hetente 3,2 négyzetméter falat is megeszek" - Sokkoló függőségéről vallott a fiatal nő - Videó

gipszkarton függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém függőségéről vallott Nicole, aki saját otthona falát is képes lebontani, ha rátör a nem mindennapi falási roham.

Sokan küzdenek különféle függőségekkel, Nicole egészségtelen szenvedélye azonban igazán ritka és rendkívül veszélyes. A fiatal nő több mint hét éve csak fallal táplálkozik.

Eleinte csak krétát fogyasztott, majd elkezdte megenni a saját otthon falát is, aminek következtében a lakás falát is megbontotta már.

"Imádom a gipszkarton illatát, állagát, ízét, mindent szeretek, ami a fallal kapcsolatos. Olyan az íze, mint a krétáé, hetente 3,2 négyzetméter falat is megeszek"

– mondta Nicole, aki elárulta, hogy függősége azután hatalmasodott el rajta, miután elhunyt az édesanyja- szúrta ki a Metropol.

"A családomból sokáig senki nem tudta, hogy falat szoktam enni. Nagyon szégyellem, amit csinálok, hiszen ez nem étel. Többféle falat is kóstoltam már, de mindegyiknek más volt az íze" – mesélte a hölgy, aki tisztában van azzal, hogy a táplálkozási szokása akár az életébe is kerülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.