"Le foglak sz*rni, ha a covidra kerülsz" - A Facebookon akadt ki az oltatlanokra egy budapesti kórház dolgozója

oltatlanok oltottság covid oltás kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalon akadt ki egy fővárosi kórházban dolgozó hölgy, akinek határozott véleménye van az oltatlanokról.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, egyre inkább növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma. Az egészségügyben dolgozó hölgy ezúttal az oltatlanokra akadt ki, és határozott véleményt fogalmazott meg azokkal szemben, akik még mindig nem kérik a koronavírus elleni vakcinát.

"Minden idiótának üzenem ...le foglak sz*rni ha a covidra kerülsz, nekem is jogom van hülyének és nemtörődömnek lenni! Viszont nagyon sajnálom azokat a bent lévő betegeket, akik a sok csőcselék miatt ismét magukra maradnak a család támogatása nélkül.

A sok ostoba komment után teljesen támogatom a kötelező oltást, és az oltás nélküli covidon landoló betegek 100% pénzbeli kifizettetését !!!

- írta a kórházi dolgozó posztjában.

Forrás: Shutterstock

Az utóbbi hetekben több oltott is elkapta a fertőzést, köztük olyan ismert emberek, mint Gulyás Gergely, aki már a harmadik oltását is megkapta, ám az oltottak körében sokkal gyengébb a betegség lefolyása. A kormány nem győzi hangsúlyozni, milyen fontos az oltások felvétele, pláne azoknak, akik a három közül még egyetlen adagot sem adattak be. A Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla korábban azt nyilatkozta,

a koronavírus elleni első két oltás rendkívül fontos, hiszen nagyjából a tizedére, huszadára tudja csökkenteni a kórházba kerülés, illetve a súlyos lefolyású megbetegedés valószínűségét.

Hazánkban már több mint háromszázan vannak lélegeztetőgépen, és a virológusok szerint a negyedik hullám csúcsa november végén, december közepén lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.