Megrázó tragédia: unokáját tolta a babakocsiban az a nagymama, amikor halálra gázolta egy nyugdíjas sofőr

Forrás: 123rf.com -
nagymama család baleset tragédia Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabás családot gázolt el a járdán egy idős sofőr, miközben azok éppen a gyermeküket vitték a friss levegőre. A nagymama meghalt a balesetben.

Sokkoló baleset történt a Berlintől északra található Schildow községben. Egy autó nyugdíjas sofőrje váratlanul lehajtott az útról és a padkán átugratva felhajtott a járdára. A férfi magával sodort egy idős asszonyt, aki az unokáját tolta babakocsiban. A 60 éves nő még a helyszínen meghalt, a mellette sétáló 36 éves fia lábtörést szenvedett, gyermeke pedig könnyebb fejsérülésekkel megúszta a balesetet - írja a TAG24.

A jármű sofőrje olyan súlyosan megsérült a baleset következtében, hogy mentőhelikopterrel szállították az egyik berlini kórházba, ahol vasárnap este belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség még keresi azokat a szemtanúkat, akik el tudják mondani, hogyan történt a baleset. A vagyoni kárt 30 000 (10,8 millió forint) euróra becsülik.

Sokkoló tragédia: Borzalmas baleset: kisgyerekei mellett halt szörnyet az anya az ütközésben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.