Borzalmas veszteség: Két tagja is meghalt a világhírű együttesnek

halál gyász zenekar Terence Astro Wilson UB40
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas nehézségeken megy keresztül a slágergyáros popbanda!

A világszerte ismert raggae-popbanda, a UB40 tagja, Ali Cambell tudatta a szomorú hírt a rajongókkal, hogy elhunyt a banda frontembere, Terence Astro Wilson. A zenész szervezete rövid ideig tartó betegség után adta fel a küzdelmet.

Forrás: Shutterstock

"Teljesen összetörtünk és megszakadt a szívünk, hogy közölnünk kell veletek, hogy szeretett Astrónk ma egy nagyon rövid betegség után elhunyt. A világ soha nem lesz ugyanolyan nélküle. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a családja magánéletét ezekben a hihetetlenül nehéz időkben" - idézi a Blikk Cambell bejegyzését.

A UB40 számára nagyon nehéz időszak a mostani. Tavaly stroke-ot kapott az egykori énekesük, Duncan Cambell, idén pedig pár hónapon belül két tagot is elvesztettek. 2021 augusztusában hunyt el ugyanis Brian Travers szaxofonosuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.