Megmarta egy kígyó a férfi péniszét, miközben a WC-n ült: szörnyű következményei lettek

Forrás: Shutterstock -
pénisz méreg kórház megharapta kobra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden férfi rémálma, ami a 47 éves holland férfival történt. Egy dél-afrikai szafarin szeretett volna könnyíteni magán, amikor is megharapta a férfiasságát egy kobra, ami  éppen a WC-ben húzta meg magát. 

Rekonstrukciós műtétre van szüksége annak a holland férfinak, akinek a férfiasságát egy dél-afrikai szafari során harapta meg egy kobra. A férfinak három órát kellett várnia, mielőtt helikopterrel a legközelebbi traumatológiai központba szállították volna, körülbelül 220 mérföldre - írja az indy100.

Kobra marta meg egy férfi péniszét egy dél-afrikai szafari során. Forrás: Biosphoto/Clement Carbillet / Biosphoto/Clement Carbillet

A férfi hányásról és égő érzésről számolt be, valamint erős fájdalomról, ami az ágyékából a hasába és a mellkasába szúrt bele. Heveny vesekárosodása miatt hemodialízisre is szüksége volt, mielőtt helyreállító műtétet hajtottak végre a péniszének a rögzítésére. A férfi kilenc napot töltött kórházban, mielőtt visszatért Hollandiába. Szerencsére teljesen felépült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.