Gyilkossági ügy miatt idézték be Gombos Edinát

Forrás: Gombos Edina/Facebook -
TV2 Egyesült Államok Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető korábban csak filmekben látott hasonlót, most át kellett élnie!

Az Aktív és a Magellán volt műsorvezetője, Gombos Edina egy ideje már az Egyesült Államokban éli életét. Edina tavaly szerezte meg az amerikai állampolgárságot, ami számtalan kötelezettséggel jár. Az egyik ilyen az esküdtszéki szolgálat.

„Hétfőn reggel kellett megjelennem a bíróságon, amikor öt-hat tárgyalásra válogattak esküdteket a több száz behívott közül. Kiválasztottak, így az eskütétel után már egy tárgyalóteremben ültem, kb. húsz társammal együtt" - kezdte a történetet saját Instagram oldalán.

Gombos Edina és családja Forrás: Gombos Edina/Facebook

Elképesztően stresszes és hosszadalmas a folyamat.

Edinát végül nem választották be a nyolc esküdt közé, így nem kell részt vennie az akár több hónapig is elhúzódó bírósági procedúrában, amiben egy gyilkossági ügyet vizsgálnak.

"Még emésztem a történteket, de közben örülök is, hogy ezt megtapasztalhattam, és eleget tettem az állampolgári kötelezettségemnek! Ahogyan a bíró mondta, az esküdti szolgálat egy nagyon fontos megbízatás, büszkének kell lenni rá."

Gombos Edina kitálalt Bochkorról

Nemrég nosztalgiaadást csinált Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János, Gombos Edinát viszont nem hívták meg, pedig egykor ő is velük dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.