időjárás-előrejelzés időjárás köd figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban sajnos ritkán fogjuk látni a napot. A Köpönyeg előrejelzése szerint hétvégén végig borult időnk lesz. 

Péntek

Reggelre sokfelé képződik köd, illetve ködfelhőzet; mely a legtöbb helyen a déli órákra megszűnik, és változóan felhős, részben napos idő idő alakul ki. Főleg a Nyugat-Dunántúlon ugyanakkor tartós lehet a rétegfelhőzet. A hőmérséklet délután 10 fok körül alakul (de a tartósan ködös tájakon csak 5 fok lesz).

Csak kevés napsütésben bízhatunk Forrás: Shutterstock


Szombat

Erősen felhős, vagy borult, párás időre számíthatunk. Elszórtan ködszitálás, szitálás teheti csúszóssá az utakat. Mérsékelt marad a délkeleti szél. Reggel 0 fok körül, délután 5-11 fok között valószínű a hőmérséklet.

Vasárnap


Erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. De a délutáni óráktól az északi tájakon lehetnek szakadozások a felhőzetben, kevés napsütéssel. Szitálás, gyenge eső előfordulhat. Estétől az északkeleti szél megélénkül. Marad az 5-12 fok közötti maximum - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.