A következő napok nem okoznak örömet: arra, ami ránk vár, előre érdemes felkészülnünk

Forrás: Pixabay -
hideg időjárás köd borult idő tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ködös időre számíthatunk az elkövetkezendő napokban. A veszélyes időjárás elsősorban az autóval közlekedőket fogja próbára tenni, érdemes előre felkészülni arra, ami ránk vár.

Alig szoktuk meg a korai sötétedést, máris újabb időjárási viszontagsággal kell számolni: hamarosan sűrű köd fogja beborítani az utakat.

Szerdán erősen rétegfelhős, párás időre számíthatunk. Estefelé északnyugaton eső, szitálás előfordulhat. Napsütésre a Tiszántúlon lehet számítani a reggeli órákban. Délutánra lehűlésre számíthatunk, 4-11 °C körüli értéket mutathatnak a hőmérők.

Csütörtök délelőtt északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, akár még a nap is előbújhat egy kis időre. A déli és keleti tájakon azonban beragadhat a ködfelhőzet, elszórtan esőzésre is számíthatunk. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, 10 fok körüli maximum várható.

Illusztráció Forrás: Pixabay

Pénteken és szombaton felhős, borult lesz az ég, és párás lesz a levegő. Mindkét nap szórványos esőzésre lehet készülni, az északnyugati szél szombaton ismét megerősödhet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.