"Jobb, ha felkötöd magad!" - halálos fenyegetéseket kap a 24 éves Bori gyilkosa

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halálos fenyegetés gyilkos gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is megírtuk a szörnyű hírt, hogy vasárnap holtan találták egy bradfordi lakásban a 24 éves Benkő Borbálát. A 23 éves lengyel elkövető ma áll a bíróság elé.

Nehéz napirendre térni a tragédia felett, miszerint a 23 éves lengyel férfi, Zbigniew S. halálra késelte a fiatal magyar pedagógust, a 24 éves B. Borit, és a kolléganőjét is életveszélyesen megsebesítette. Borit mindenki imádta, ismerősei szerint egy igazi angyal volt, aki több szervezetben is önkénteskedett és ott segített, ahol csak tudott. A fiatal lány gyilkosa, Zbigniew ma áll az angol bíróság elé, de a gyűlöletcunami már most elárasztotta a közösségi oldalát - írja a Bors.

- írták a magyar és angol netezők a férfi képei alá.

A lány egyik barátja szerint nincs az a büntetés, ami egálban lenne Bori elvesztésével, mindenesetre bíznak benne, hogy a legsúlyosabb büntetést kapja:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.