Tragédiát jelentett be a magyar zenekar: meghalt az egyik tagjuk

zenekar Junkies
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Bonnyay Péter "Bonya", a Junkies tagja. A lesújtó hírt a zenekar közölte. 

"Mély fájdalommal értesítjük közönségünket, hogy csapattagunk, Bonnyay Péter "Bonya" betegsége következtében, 2021. november 18-án tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk.
Bonya nagyon fiatalon Junkies-rajongóvá vált, majd legénységünkhöz 2017-ben csatlakozott és számtalan bulin teljesített mint hangtechnikus, sofőr és road - sőt volt rá példa, hogy basszusgitárosként is kisegített minket. A közönség a Svoid, Pagan Megalith, Gravel Shores vagy saját formációja, a Paragon Zero soraiban is hallhatta játékát. Egy elkötelezett, mindig harcra kész zenész és kivételesen remek ember, akit elvesztettünk.
Búcsúztatására szűk, zárt körben kerül sor. Örökke a Junkies-család tagja marad, emlékét nem feledjük! Közleményünkkel megvártuk a hozzátartozók döntését" - adták hírül a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.