Itt a hó: ezeken az országrészeken számíthatsz rá

Forrás: Shutterstock -
havazás időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hideg, téli idő van.

Vasárnap


Marad a borongós idő, miközben nyugat felől újabb csapadéksáv érkezik, ezért egyre többfelé ered el az eső. Eleinte a DK-i, majd később az ÉNy-i szél élénkül meg. 4 és 11 fok között változik a csúcsérték.

Hétfő


Reggelig szórványosan lehet egyre inkább szilárd halmazállapotú csapadék: havas eső, hó. Napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, de délután is még lehetnek hózáporok, jégdara záporok. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. 1 és 6 fok közé csökken a hőmérséklet - télies időnk lesz.

Kedd


Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Elszórtan lehet havas eső, majd estefelé az északi tájakon tartósabb csapadék is lehet: nagyrészt havas eső, de a hegyekben havazhat. A kezdetben még viharos ÉNy-i szél DNy-ira fordul és mérséklődik. Reggel -3, délután +3°C körül valószínű a hőmérséklet.

Szerda


Borultságig növekszik ismét a felhőzet, és sokfelé várható csapadék: eleinte hó, majd havas eső, eső. +5, +6 fok köré enyhül az idő. A délnyugati szél élénk marad - írja a Köpönyeg.

Forrás: Shutterstock

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.