Hihetetlen: a nyílt utcán akartak megerőszakolni egy nőt Miskolcon

Forrás: Shutterstock -
rendőrség erőszak támadás Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonosították és elfogták a rendőrök azt a férfit, aki közel három héttel ezelőtt meg akart erőszakolni egy hazafelé tartó nőt Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság szexuális erőszak kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 30 éves helyi férfival szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Tampere lépcsősoron gyalogolt hazafelé a nő, amikor egy akkor még ismeretlen személy hátulról lefogta, a földre teperte és erőszakkal szexuális együttlétre akarta kényszeríteni.

Földre tepertek és meg akartak erőszakolni egy nőt Miskolcon (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nő erőteljesen védekezett, közben pedig segítségért kiáltott, így az elkövető abbahagyta cselekményét és elmenekült a helyszínről. A nő a támadás után bement a rendőrségre és feljelentést tett. A rendőrök a hétvégén Debrecenben fogták el a támadót, majd őrizetbe vették.

Saját férje többször is ájultra erőszakolta a fiatal nőt: ezt a büntetést kapta (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.