Károly herceg tiszta vizet öntött a pohárba: így van most II. Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
betegség II. Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő Károly herceg egészség II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg elszólta magát, és arról beszélt, hogy van most II. Erzsébet.

Az utóbbi időben egyre többen találgatták, milyen állapotban van a 95 éves II. Erzsébet királynő, ugyanis november közepén több hivatalos eseményét is lemondta. A trónörökös Károly herceg újabb és újabb feladatokat vett át az uralkodótól, és bár nyilatkozatával próbálta megnyugtatni a közvéleményt, sokak szerint inkább hatott beismerésnek.

Károly szűkszavúsága sokak szerint nem sok jóra utalhat -írja a Bors. A The Sun információi szerint az anyakirálynő egyre jobban érzi magát, így nem kérdés, hogy részt vesz majd a családi karácsonyon Sandringhamben, így remélhetőleg hamarosan újra kicsattanó formában lesz.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Erzsébet királynőnek van egy titkos telefonja, amit csak ennek a két embernek vesz felhttps://www.life.hu/eletmod/20211127-erzsebet-kiralynonek-van-egy-titkos-telefonja-amit-csak-ennek-a-ket-embernek-vesz-fel.html

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.