Emberi bőrből készült ruhákkal sokkol a PETA

bőr védelem állatbőr PETA állatvédelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét hallatta a hangját az ismert állatvédő szervezet, a PETA, akik kabátokat, cipőket, táskákat terveztek, melyek úgy néznek ki, mintha emberek bőréből varrták volna össze őket. 

Urban Outragred néven indított álwebáruházat a PETA állatvédő szervezet – írja az Independent.

Az oldal semmiben sem különbözik a nagy divatmárkák weblapjától: ruhákat, táskákat, nadrágokat, kiegészítőket találunk rajta, melyek igencsak bizarrul festenek, a leírás alapján pedig emberek bőréből varrták őket. Egy dzsekihez egy horrorisztikus leírás is tartozik, melyen az áll, hogy egy Avrey nevű lány bőréből készült, akit 22 éves korában öltek meg.

A termékek természetesen csupán grafikaként léteznek. Ha valaki mégis a vásárlás gombra kattintana, egy olyan oldalra kerül, ahol a PETA arra hívja fel a figyelmet, hogy miért nem volna szabad állati eredetű ruhaneműket hordanunk.

Ez is érdekelhet: 30 év után ért véget a PETA legnagyobb kampánya, amiben számtalan sztár dobta le a textilt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.