Mónika nem tudja feldolgozni a történteket - Fokozódnak az ellentétek a Farm VIP csapatai között

Forrás: TV2 -
TV2 előzetes ellentét Erdélyi Mónika Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már második hete tart a farmos kalandreality, amiben ismert emberek próbálnak helyt állni a falusi környezetben. Ha nem okozna elég nehézséget a puritán környezet, a balhékkal csak tovább nehezítik saját dolgukat.

A szerdai tagcsere egy-egy érintettje még mindig sérelmezi a történteket, a csütörtöki termelési verseny eseményei pedig tovább feszítik majd a húrt a Farm VIP ma esti adásban a TV2-n.

Mónika például továbbra is személyes sértésként éli meg, hogy ő volt a sárgák egyik kiválasztottja.

„Okozott egy rossz érzést, hogy a sárgák a távozásom mellett döntöttek; a pirosak viszont annyira kedvesen fogadtak, hogy egyből melegség járta át a szívemet. Az egyik oldalról elküldenek, hogy te itt nem kellesz, míg a másik oldalán azt mondják, hogy nekünk te kellesz" – nyilatkozta csalódottan Mónika.

Mónikát nagyon megviselte, hogy kiszavazták a csapatból Forrás: TV2

Bódi Sylvi Noémivel kapcsolatban érez csalódottságot: „Nem tudom Noémi reakcióit mire vélni, de az is megfordult a fejemben, hogy lehet igazság abban, amire korábban Barbi utalt, hogy vigyázzak Noémivel, mert ő néha így, néha úgy...nekem óriási csalódás."

Hogy pontosan mi miatt csalódott Sylvi, hová fajulnak az ellentétek a két csapat között, miként illeszkednek be az új csapattagok és mi történt pontosan a termelést segítő játékon, az ma este kiderül a TV2-n.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.