Mellimplantátumai mérgezték a nőt: olyan gyenge volt, hogy már felkelni is alig tudott

Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media -
mellimplantátum mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Emma Thompson végtelenül boldog volt, amikor megcsináltatta a melleit, ám néhány év múlva éppen a keblei okoztak számára rémálmokat. 

A korábbi DJ, Emma Thompson 2006-ban döntött úgy, hogy számára frusztrációt okozó melleit megnagyobbíttatja. A műtét után nem is lehetett volna elégedettebb, egyből beleszeretett a saját kinézetébe, azonban néhány év múlva éppen örömének és elégedettségének forrása okozott számára szó szerint álmatlan éjszakákat. Azt állítja ugyanis, hogy mellimplantátumai elkezdték "mérgezni" őt, már a hajmosáshoz is túl gyenge volt, és akár napi 20 órát aludt. Emellett szapora szívdobogástól szenvedett, pánikrohamoktól és izomgyengeségtől.

Ezért döntött úgy, hogy inkább megszabadul az implantátumoktól. Azóta visszatért az energiája.

Azóta boldog, mióta kivetette az implantátumait Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.