"Ez a hátsó az a hátsó marad, ami bemegy" - Aurelio készül a börtönlétre

hátsó Aurelio börtön VV Aurelio Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio elfogadta büntetését, vagyis azt, több mint valószínű, hogy börtönbe kell vonulnia. Elmondta, hogyan készül a rács mögötti létre.

Aureliót kirabolta egy barátja évekkel ezelőtt, ezért kényszerítette később autóba a tolvajt, hogy visszaszerezze pénzét, mintegy 170 ezer forintot. Az összeg sosem került elő, a volt villalakónak azonban tettéért komoly következményekkel kell szembenéznie: a bíróság jogerősen 2 év 3 hónapra ítélte, akinek a korábban drogügyek miatt kiszabott 1 év 2 hónapot is le kell töltenie. Ez összesen 3 év 5 hónap.

Aurelio nem tart a börtöntől Forrás: Aurelio / Instagram

én sem azért megyek oda, hogy a bajt keressem. Ha viszont kell, meg tudom magamat védeni.

Azt is elárulta, sokat változott az elmúlt években. "Négy évvel ezelőtt még ingerlékeny és öszötnlény voltam. Régebben egy sárgán még átmentem, most már inkább padlóféket nyomok" - mondta, rájött, nincs szükség arcoskodásra. Azt egyelőre azonban még nem tudni, mikor kell bevonulnia. "Várom a behívót, de a számításaim szerint a karácsonyt még kint tölthetem" - mondta.

Azt is elárulta, nehéz lesz a 3 év 5 hónap önmegtartóztatás. "

Egyet ígérhetek! Ez a hátsó az a hátsó marad, ami bemegy"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.