időjárás-előrejelzés időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi jót nem tartaogat számunkra az időjárás a következő napokban. Eső, havas eső, köd és szél érkezik, lesz részünk mindenben.

Hétfő


Délutánig erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Hajnalban még többfelé, délelőtt már inkább csak keleten, északkeleten lehet csapadék: délen eső, máshol havas eső, az Északi-középhegységben végig hó. Délutánra mindenhol megszűnik a vegyes csapadék, és közben északnyugat felől csökken a felhőzet. Az északi szél nagy területen lesz élénk. 0-5 fok lesz délután.

Kedd


Változóan felhős lesz az ég: a Dunától keletre elszórtan lehet havas eső, szitálás. A legtöbb napsütésre a Dunántúl keleti felén számíthatunk. Délutánra mérséklődik az eleinte még élénk északnyugati szél. Reggel -3, délután +3°C körül alakul a hőmérséklet.

Szerda


A ködfoltok feloszlása után napos, gyengén felhős lesz az ég, majd dél és nyugat felől is megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem alakul ki. Reggel -12, -3, délután -1, +5 fok valószínű - írja a Köpönyeg.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.