Horrorbaleset: szörnyethalt a 18 éves, gyönyörű sportoló

halál gyász szívszorító baleset tragédia műkorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ígéretes karrier előtt állt Elly Mattiuzzo műkorcsolyázóként. A lány és gimnazista barátja autóban utaztak, amikor hirtelen átsodródtak a szemközti sávba és végzetes karambol következett be. 

Elhunyt autóbalesetben a tehetséges olasz műkorcsolyázó, Elly Mattiuzzo. A 18 éves lány és barátja, Daniele Volanti rajongója volt a motorsportoknak, mégis autóbaleset okozta a vesztüket. San Marinóban utaztak, amikor átsodródtak a szemközti sávba és frontálisan összeütköztek egy Volkswagen Golffal. A Golf sofőrje életveszélyes sérüléseket szerzett, azonban Elly és barátja azonnal szörnyethaltak a balesetben.

A műkorcsolyázó nagyjából két éve költözött Milánóból az apjához. A beszámolók alapján a fiatal tehetségről kiderült, hogy junior világbajnokságon is szerepelt szinkronkorocsolyázóként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.