Könyörögtek Kóbor Jánosnak barátai: "Miért nem adatta be magának azt a rohadt oltást?!"

Forrás: MTI/Marjai János
Forrás: MTI/Marjai János -
Zalatnay Sarolta Kóbor János Trunkos András Pataky Attila koronavírus Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó hír érkezett hétfőn: meghalt Kóbor János, hetek óta lélegeztetőgépen kezelték, koronavírusos volt. 

Zenésztársai a Borsnak arról beszéltek, hiába győzködték Kóbort, nem akarta felvenni az oltást. Most sem értik, miért.

Az Omega menedzsere, Trunkos András szerint Kóbor legyőzhetetlennek érezte magát.

"Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. Kiváló fizikai állapotban volt még egy hónappal ezelőtt is, nem volt hajlandó rettegni a vírustól, nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg" - nyilatkozta.

Zalatnay Cini a lapnak arról mesélt, sokat vitatkoztak az oltás miatt. "Büszke volt arra, hogy tökéletesen egészséges, semmilyen káros szenvedélye nincs. Sokáig én sem akartam felvenni az oltást, de aztán összevitatkoztunk rajta, hogy ő is oltassa be magát, mint én, nem vagyunk már gyerekek" - mondta az énekesnő.

Forrás: MTI/Marjai János

"Miért nem adatta be magának azt a rohadt oltást?!" - tette fel a kérdést Nagy Feró, és hozzátette, tudta, érezte, hogy Mecky el fog menni. "Ilyen körülmények között az embernek nincs sajnos sok esélye. Hiába próbáltuk rábeszélni őt. Egész egyszerűen nem lehetett.... Egy csodát vitt el tőlünk a Jóisten ma, akit senki nem fog tudni pótolni" - nyilatkozta.

"Egész éjjel nem aludtam, többször fölkeltem. Forgolódtam álmomban, kettőkor, négykor, fél ötkor arra kaptam fel a fejem, hogy kalapál össze vissza a szívem. Éreztem, hogy valami baj közeleg, de nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget" - omlott össze Pataky Attila a halálhír hallatán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.