Ez állt Csollány Szilveszter múlt heti SMS-ében: ezt írta, mielőtt kórházba szállították

Csollány Szilveszter COVID-19 covid sms kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Csollány Szilveszter elkapta a koronavírust, és súlyos tünetei miatt kórházba szállították. Egyes információk szerint olyan rossz az állapota, hogy lélegeztetőgépre került.

Az 51 éves egykori olimpikonért rengetegen szorítanak. Úgy tudni, Szilvesztert múlt pénteken tüdőgyulladással szállították a soproni kórházba, majd gyorsan romló állapota miatt Budapestre, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe vitték át, ahol lélegeztetőgépre került.

Csollány Szilvesztert azóta is kórházban kezelik, a Magyar Nemzet úgy tudja, koronavírussal fertőződött meg.

A dunaújvárosi sportklub elnöke, Mátyás Gábor a Borsnak elárulta, hogy a múlt héten többször telefonált az egykori olimpikonnak, ám csak SMS-ben érkezett válasz. Az egykori tornász ezt kérdezte:

„Miben segíthetek?"

Az elnök a vidékiek egykori tornászát a DKSE fennállásának 70. évfordulója alkalmából invitálta a szombati díszközgyűlésre, csakhogy Csollány időközben megbetegedett. Úgy tudni, a sportoló nem kapta meg a koronavírus elleni védőoltást.

Forrás: Lantos Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.