Így teltek Kóbor János utolsó órái: "Szegény Mecky nem ébredt már fel"

Forrás: Kóbor Léna -
Kóbor János Omega Kóbor János halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hetekig küzdött a koronavírussal Kóbor János. Hétfőn érkezett a hír, hogy szervezete feladta a harcot. A legendás zenész nem ébredt fel a mélyaltatásból, nem tudak tőle elköszönni a szerettei, de a felsége, Zsóka, végig fogta a kezét.

"Szegény Mecky nem ébredt már fel, így a szerettei nem tudtak vele beszélni, nem köszönhettek el tőle. A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét" - mondta az Omega menedzsere, Trunkos András a Blikknek.

Kóbor János és családja Forrás: Kóbor Léna

Senki sem tudja még felfogni a történteket, a rajogók és a zenésztársak is gyászolnak, de kétségkívül a családnak a legnehezebb. Kóbor lánya, a 14 éves Léna összetört. Trunkos mindenkit arra kér, tartsák tiszteletben a gyászukat:
"A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant. Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpontjáról és helyszínéről tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.