váratlan fordulat A Nagy Ő-ben új lányok érkeztek A Nagy Ő-be Dr. Orosz Cintia Tóth Dávid A Nagy Ő Szalai Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András alaposan meglepte Tóth Dávidot és A Nagy Ő-ben még versenyben lévő lányokat. Két új kihívó érkezett ugyanis a műsorba, akik szeretnék elhódítani az olimpikon szívét. Mivel Dávid bizalma megrendült a lányokban, a műsorvezető úgy gondolta, nem biztos, hogy a bent lévő lányok között van Dávid számára a Nagy Ő, ezért bemutatott neki két új lányt: Laurát és Cintiát.

Stohl András alaposan meglepte Tóth Dávidot és A Nagy Ő-ben még versenyben lévő lányokat. Két új kihívó érkezett ugyanis a műsorba, akik szeretnék elhódítani az olimpikon szívét. A műsorvezető úgy gondolta, nem biztos, hogy a bent lévő lányok között van Dávid számára a Nagy Ő, ezért bemutatott neki két új lányt: Laurát és Cintiát.

Miután Dávid külön-külön randizott a két lánnyal, annyira megkedvelte őket, hogy elhívta őket magával a birtokra. Ennek viszont ára van. Dávidnak a Rózsaceremónián el kell döntenie, hogy ki lesz az a két lány, aki hazamegy, hogy Laura és Cintia maradhasson.

Dávid hamar megtalálta a közös hangot a két új lánnyal Fotó: Polyák Attila - Origo

Dr. Orosz Cintia jogot végzett és a nemzetközi kapcsolatok szakértője. Egy évet élt külföldön, riporterként tűnt fel kisebb tévécsatornákon, szerepelt Az éhezők viadala című filmben és saját YouTube-csatornát is üzemeltet. Rövid idő alatt nagyon sok területen kipróbálta magát, indult fitnesz versenyeken, bokszot oktat és már második vállalkozását fejleszti.

Szalai Laura már hat éve él Angliában, még gimnazista volt, amikor anyukájával és akkori párjával a szigetországba költözött. Magántanulóként érettségizett, és most fejezte be az egyetemet. Fiatalon kezdett dolgozni, volt stylist és kereskedelmi eladó is. A balett a hobbija, de minden sportot imád: jógázik, táncol, fut és snowboardozik is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.