Érik a botrány: Nagy Alekosz perre készül

Forrás: TV2 -
Alekosz per botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz türelme elfogyott: három napot ad az ismeretlennek, aki visszaél a nevével, hogy eltüntesse az álprofilokat, utána pedig rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményez.

Nagy Alekosz hosszú évek óta szívesen szórakoztatja Facebook követőit sajátos bejegyzéseivel. Az utóbbi időben az Instagram, illetve a TikTok nevű közösségi oldalakon is feltűnt, hatalmas sikerrel. A reality hős többször jelezte, hogy a profilok mögött nem ő áll, hanem egy idegen engedély nélkül tölti fel róla a tartalmakat - írja a Blikk.

Forrás: TV2

Mostanra elfogyott a türelme, nyílt levélben üzent:
"Három napot adok az alábbi oldalakat a nevemben üzemeltető személynek arra, hogy az oldalain feltüntesse, hogy nem eredeti Alekosz profil. Amennyiben nem teszi meg, úgy előbb rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményezek vele szemben a személyemmel való visszaélés miatt."

"Akkor ennyi. Viszlát!" - végleg elköszönt követőitől Alekosz, értetlenül állnak a titokzatos poszt előtthttp://www.life.hu/eletmod/20211103-akkor-ennyi-viszlat-vegleg-elkoszont-kovetoitol-alekosz-de-vajon-mi-tortenhetett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.