Pólóba tekerte, majd egy bokorban hagyta kisbabáját a nő: egy husky talált rá a néhány órás kisfiúra

Forrás: Shutterstock -
Születés bokor csecsemő szülés elhagyatott husky újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen eset rázta meg Birminghamet még tavasszal: egy pólóba csavart, pár órás csecsemőt találtak egy köztéri bokorban. Nyolc hónapig nyomoztak az ügyben, és most kiderült, ki volt az édesanya.

A birminghami nő április 22-én dobta el magától újszülöttjét. A pólóba csomagolt síró kisbabát egy bokorban vette észre az épp arrajáró, huskyját sétáltató 65 éves férfi. Miután a csecsemő kórházba került, a rendőrség nyomozásba kezdett.

Hihetetlen eset rázta meg Birminghamet még tavasszal: egy pólóba csavart, pár órás csecsemőt találtak egy köztéri bokorban Forrás: Shutterstock

A nyolc hónapig tartó nyomozás során megállapították a gyermeket magára hagyó anya személyazonosságát. A 65 éves Terry Walsh nagyon büszke arra, hogy ő és kutyája megmentette George életét -írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.