Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M1-esen, 8 kilométeres a torlódás

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
torlódás baleset M1 autóbaleset szalagkorlátnak ütközött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest felé Komáromnál, a 85-ös kilométernél ütközött védőkorlátnak egy autó az M1-es autópályán. Bár a helyszínelést már befejezték, a torlódás továbbra is hatalmas, 8 kilométeres kocsisorra kell számítaniuk az arra autózóknak. 

Az Útinform hírei szerint a 31-es főúton, Mende és Sülysáp között is baleset történt. Itt korábban három személyautó karambolozott a 38-as kilométernél. A műszaki mentés még tart, a forgalom félpályán halad tovább, így jelentősen megnövekedett menetidővel kell számolniuk az arra haladóknak.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az M3-as autópályán a főváros irányába a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-ás autóúti csomóponttól befelé óriási a forgalom, de sokan autóznak a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál is.

A 31-es főúton Mende és Sülysáp közelében, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt baleset történt, a forgalmat helyszínelés lassítja.

Az M43-as autópályán a magyar-román határszakaszon, Csanádpalotánál 5 kilométeres a kilépésre váró kamionsor.

A 3-as főúton Hatvan átkelési szakaszán a 61-es és a 62-es kilométer közötti szakaszon burkolatjavítás miatt félpályás útlezárásra kell számítani.

A 84-es főúton Sümeg belterületén új körforgalmi csomópont épül a 22-es kilométernél. Félpályán halad a forgalom, a járműveket napközben jelzőőr irányítja.

Tegnap óta az M44-es autóút újabb 6 kilométeres szakaszát használhatják az arra utazók Tiszakürt és Lakitelek között, valamint az új Tisza-hídon is átkelhetnek a közlekedők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.