Országos Mentőszolgálat oltásellenesség rátámadtak a mintavevő önkéntesekre támadás Somogy megyében ököllel verte szét a mentőszolgálat autóját vírustagadók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen hihetetlen eseményről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A koronavírus-gyanús betegekhez érkező önkéntesekre támadt rá egy vírustagadó férfi, aki ököllel verte a szakemberek autóját.

A vírustagadó férfi azt követelte a védőfelszerelésbe öltözött, mintavevő önkéntesektől, hogy adják át neki a levett mintákat. A férfi ugyanis meggyőződéssel állította, hogy a tesztek előre meg vannak fertőzve a vírussal, így szeretnék fenntartani a koronavírus járvány látszatát.

Ököllel verte az önkéntesek autóját a vírustagadó férfi (Illusztráció) Forrás: Thinkstock

A rendőröknek hamar sikerült beazonosítaniuk a támadót és eljárást indítottak a férfival szemben. Az eset a Somogy megyei Tabon történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.