Váratlan fordulat a Farm VIP-ben! Egy játékos számára idő előtt véget ér a verseny

Fotó: Polyák Attila - Origo -
TV2 Farm VIP kieső Farm VIP botrány dráma a Farm VIP-ben Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó hetéhez érkezett a TV2 kalandrealityje, a Farm VIP. A műsorban már csak heten vannak játékban, azonban rögtön a hétfői adás elején egyvalakinek véget is ér a verseny.

A Farm VIP december 20-i, hétfői adásának előzeteséből derült ki, hogy ma egy játékos számára, idő előtt véget ér a verseny. A Farmban heten vannak játékban: Póth Diána, Kammerer Zoltán, Gyepes Gábor, Fehér Holló, Nagy Noémi, Henry Kettner és Buzás Dorottya küzd még a főnyereményért.

Senki sem örült Demcsák Zsuzsa bejelentésének Fotó: Polyák Attila - Origo

A mai játékból azonban az egyikük már nem tér vissza a szállásra, a Parasztházba. A hírt Demcsák Zsuzsa jelentette be, a versenyzők pedig sokkot kaptak, hiszen senki sem szeretne a célegyenesben kiesni a műsorból.

Trehány, mocskos, tiszteletlen - Durva sértéseket kapott Oláh Gergőhttps://www.life.hu/eletmod/20211217-trehany-mocskos-tiszteletlen-durva-serteseket-kapott-olah-gergo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.