Befagyott szélvédővel vezetett a mezőkövesdi gázoló

gázolás befagyott szélvédő zebrán gázoltak baleset Mezőkövesd mezőkövedi gázolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden reggel történt a szörnyű baleset, amiben három fiatal lányt gázolt el egy autós Mezőkövesden. A gyalogosok már a zebra közepén jártak, amikor az autó közéjük hajtott. Az egyikük több métert repült.

A szemtanúk szerint a kék Skodát vezető fiatal fékezés nélkül hajtott a lányok közé, akik már a zebra közepén jártak. Az egyikük rázuhant a szélvédőre és onnan repült tovább. Hatalmas szerencse, hogy mindhárom lány csak könnyebb sérüléseket szenvedett a horrorbalesetben.

A sofőr nem hajtott gyorsan, ennek is köszönhető, hogy a lányok épségben megúszták. A férfi ütközés után azonnal kipattant a járműből és a földön fekvő fiatalokhoz sietett. A mentősök két autóval érkeztek a helyszínre, a könnyű sérülteket pedig megfigyelésre az egri kórházba szállították.

Az egyik szemtanú szerint nem véletlen, hogy az autós nem látta a lányokat a zebrán, a Borsnak mesélt a balesetről.

A rendőrség is megerősítette az információt, miszerint a sofőr nem gondoskodott a szélvédő megfelelő fagymentesítéséről. Annak ellenére, hogy nem történt súlyos baleset, az egyik lánynak tört csak el két ujja, a rendőrség az esetet így is büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.