Demcsák Zsuzsa nem tűrte tovább szó nélkül: élesen kritizálta a Farm VIP játékosát - Videó

Life TV -
Demcsák Zsuzsa TV2 Buzás Dóri Demcsák Zsuzsa beszólt Buzás Dórinak Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végjátékához érkezett a TV2 kalandrealityje, a feszültséget pedig tapintani lehet. A Farm VIP-ben azonban már nemcsak a játékosok, hanem a műsorvezetők sem bírják a feszültséget. Demcsák Zsuzsa a legutóbbi adásban ment neki Buzás Dórinak.

A Farm VIP-ben lehetőségük van a versenyzőknek növelni a főnyereményt a "nagy pénzrablás" nevű játék során. Plusz egymillió forinttal emelkedhet a végső zsákmány, ha ügyesen teljesítenek. A legutóbbi feladatot azonban nem mindenki vette komolyan, és ez nagyon idegesítette Demcsákot.

A műsorvezetőt kiakasztotta, hogy Buzás Dóri végig beszélgetett a feladat alatt, viháncolt és láthatólag megnehezítette a társai dolgát. A többiek keményen küzdöttek és próbálkoztak, ő azonban elnevetgélte a játékot. Zsuzsa be is szólt neki, hogy nem viháncolni kéne.

A Farm VIP második évada december 23-án ér véget és kiderül, melyik játékos nyeri a versenyt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.