Az életéért küzdő Csollány Szilveszterért imádkozik a kétszeres olimpiai bajnok tornász

karácsony Csollány Szilveszter Magyar Zoltán koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres olimpiai bajnok tornász, Magyar Zoltán elmondta, mennyire sokat jelent számára a szeretet ünnepe. A sportoló arról is beszélt: imádkozik Csollány Szilveszterért, aki még mindig az életéért küzd.

"Gyerekként is szívdobogva vártam a Jézuskát, türelmetlenül lestem, vajon mi kerül a fa alá, reménykedtem, hogy végre meglelem a kisvasutat, amire mindig vágytam. Sajnos, egykoron nem kaphattam meg az áhított ajándékot, de később, felnőttként megleptem magam vele. A gyerekkel jót játszottunk, lehet, én jobban örültem a karácsonyfa körül zakatoló meglepetésnek" - nyilatkozta a Borsnak a Nemzet Sportolója.

"Mivel a születésnapom is közel van az ünnepekhez, nekem dupla öröm a karácsony. Persze, a szenteste a családé, de utána indulunk a Bakonyba, és ott pihenjük ki a barátaimmal és a családdal a 2021-es esztendő fáradalmait. És imádkozunk Csollány Szilveszterért, hogy győztesen kerüljön ki élete legnagyobb csatájából" - tette hozzá.

Csollány Szilveszterért imádkozik Magyar Zoltán és családja is Forrás: Lantos Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.