elhunyt Frederic Sinistra gyászhír koronavírusban elhunyt a világbajnok sportoló Frederic Sinistra koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazájának egyik legerősebb embereként tartották számon, mégis azzal került a címlapokra, hogy hevesen ellenezte az oltást, sőt vírustagadóként tartották számon. A betegség azonban nem kímélte a világbajnokot sem.

A világ- és Európa-bajnok kickboxos Frederic Sinistra novemberben kapta el a koronavírust, ám hiába érezte magát egyre rosszabbul, sokáig nem ment kórházba. Az oltást nem vette fel, sőt ő volt hazájában, Belgiumban az egyik leghangosabb ellenzője a vakcináknak. Saját menedzsere azonban addig győzködte, míg végül befeküdt a kórházba.

Ereje teljében volt, a vírus azonban őt sem kímélte Forrás: instagram.com/fred_sinistra/

Nem sok időt töltött azonban az intézményben, pár nap után saját felelősségre hazament. A legerősebb belgaként is emlegetett Sinistra szervezetét azonban legyőzte a koronavírus, és az egyik szövődménye okozta a halálát. A 40 éves profi sportoló halálhírét felesége közölte a sajtóval.

– idézi Sinistra feleségét a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.