"Felfoghatatlan, ami történik" - Újra gyászol Szorcsik Viki

Damu Roland újra gyászol Szorcsik Viki Szorcsik Viki és Damu Roland Damu Roland tragédiája Damu Roland halála Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland december 27-re virradóra örökre lehunyta a szemét. A színészt kétoldali tüdőgyulladással kezelték, saját kérésére mélyaltatásban tartották, a szervezete azonban minden segítség ellenére sem tudta legyőzni a betegséget. Pályatársai is megrendülten emlékeznek meg róla.

A Jóban Rosszban hozta meg Damu Roland számára az országos ismertséget. A TV2-n 2005-ben indult napi szappanopera alapcsapatának tagja volt mások mellett Szorcsik Viki is, aki sokáig dolgozott együtt a tegnap elhunyt egykori sorozatsztárral. A színésznő közös fotóval és megható sorokkal búcsúzik egykori kollégájától.

– írta a színésznő saját közösségi oldalára. Viki nagyon nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis nemrég elveszítette szeretett öccsét is – idézi az Origo.

Szorcsik Viki közös képpel búcsúzik Damu Rolandtól Forrás: SzorcsikViki/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.