Lefeküdt tanítványával a tanárnő, miután a fiú nekiütközött a kocsijának

Forrás: Shutterstock -
tanítvány tanárnő diák tanár diák szex lefeküdt a diákjával a tanárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összekoccant az autójuk, a tanárnő pedig már a helyszínen kacérkodni kezdett a tanítványával. Telefonszámot cseréltek, látszólag a kárrendezés miatt, ám a pedagógus másra használta az elérhetőséget.

Annak ellenére, hogy nem volt kiskorú a diák, akivel lefeküdt, a tanárnő mégis hosszú időre rácsok mögé kerülhet, mivel visszaélt hatalmi helyzetével. Az iowai középiskolai tanárnő és röplabda-edző Brycelyn Haughey azután kezdett flörtölni a tanulóval, hogy összekoccantak a parkolóban.

Akár húsz év börtönt is kaphat a tanárnő (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A tanárnő először pajzán üzeneteket küldött a srácnak, aki azt hitte, csak viccelődik vele a pedagógus. Egyik nap azonban Brycelyn áthívta magához a fiút, ahol már ott volt egy kiskorú lány, aki éppen alkoholt fogyasztott. A srác ekkor feküdt le először a tanárnőjével.

Haughey után októberben kezdett nyomozni a rendőrség, miután küldött a fiúnak magáról egy meztelen képet. Ez a fotó aztán bejárta az egész iskolát.

A tanárnő ellen négy vádpont miatt indult eljárás, melyekért külön-külön akár öt évet is kaphat. Ha a bíróság meghozza a szigorú ítéletet, akkor a nő húsz évre is börtönbe mehet – írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.