Megszólalt Molnár Gusztáv felesége, Vivi: nagyon betelt nála a pohár

Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo] -
Molnár Gusztáv bántalmazás Fazekas Vivi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A férjem nem hazudik!"

Molnár Gusztávot a Drága örökösök színészeként ismerhették meg az emberek, azonban a munkáját elveszítette a sorozatban, miután volt felesége közös gyerekük bántalmazásával vádolta meg tavaly augusztusban. A színész a napoban, Jakupcsek Gabriella műsorában elevenítette fel könnyek között a korábban történteket, és azt, amikor - állítása szerint - egyszer, nevelő célzatú pofont adott a gyerekének: szavaira volt felesége nyílt levélben válaszolt.

"Mérhetetlen döbbenettel láttam a tegnap megjelent nyilatkozatod, azt a hazugsághalmazt, amit képes voltál a tévében elmondani a fiadról és rólam 4 hónap hallgatás után" - kezdődött a levél, melynek teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Erre válaszolt Molnár Gusztáv felesége, Vivien.

Molnár Gusztáv felesége megvédte a színészt Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo]

"Sajnos 5 hónap után elérkezett az idő, hogy kiírjak magamból dolgokat!

Nem szeretem azt olvasni Gusztiról, hogy agresszív és alkoholista, és nem szeretem azt olvasni magamról, hogy összekevernek az emberek Guszti volt párjával, Ildikóval.....

A férjem nem hazudik! A kisfiú valóban "szájkaratézott" vele.

(Ami viszont nagyon fontos! Nem a gyerek tehet róla, ő csak azt mondja, amit a saját környezetében hall, még jó, hogy nem azt mondta, hogy "elmebeteg faszfej" )

az anyuka folyamatos kommentelgetési láza miatt, ahol sokadszorra engem emleget, szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba, és csak pàr sorban leírni, hogy nem minden fekete és fehér....

Én az anyukával a kisfiúról bizalmasan 2-3 alkalommal beszéltem telefonon, 2020 végén! Ezeket a beszélgetéseket az anyuka a tudtom és hozzájárulásom nélkül rögzítette, hogy a későbbiekben felhasználhassa az apuka ellen!

(Főleg, hogy 2021-ben már olyan szabályok léptek életbe, hogy csak és kizárólag az anyuka új párjával lehetett egyeztetni arról, ki hogyan és milyen módon veszi fel a gyereket a láthatások során...) vajon ez nem dühítő egy apának, hogy jön valaki az anyuka életébe, aki ilyen módon beleszól a két szülő dolgába....

Gusztáv 5 hónapja nem látta és nem ölelte a kisfiút, hiába mentünk oda 2 hetente hétvégén a gyerekért, hiába írtunk a bíróságnak levelet, anyuka inkább elbújt és nem nyitott ajtót.....


Számomra elfogadhatatlan és gyomorforgató az egész!

Az anyuka ugyanannál a cégnél sorozat író, ahol Gusztáv szerződtetett színész volt... Igen jól megáldott fantáziával rendelkezik, erről megbizonyosodhatunk estéről estére! A saját fia elmondása szerint is sokat dolgozik..... (szerencsére.)

Azonban ennyi munka mellett is volt annyi ideje, hogy szakmai körökben olyan valótlanságokat állítson Gusztávról, amit aztán hosszú időkig bizonygathatunk, hogy hazugságok. Elment odáig, hogy apukától mindenhol váljanak meg, és amikor apuka 0 ft jövedelemmel rendelkezik, akkor még gyorsan a gyerektartás nem fizetéséért is megyünk a végrehajtókhoz! Azt már anyuka nem mondja el, hogy állítólag amikor apuka nem fizetett gyerektartást, akkor is befizette a kisfia iskolai étkeztetését, vagy amikor apukának nem volt pénze, akkor én utaltam a saját számlámról, amit anyuka megkérdőjelezett, hogy milyen jogcímen, mert ő ezt nem ismeri el, de egy forintot nem utalt vissza, vagy hogy amikor idejött a kisfiú 2 hétre 2 cipővel és 0 db ruhával, akkor elmentem és sok pénzért vásároltam be neki szebbnél szebb darabokat! Akkor kérdezem én, ugyan ki a nem korrekt ebben a történetben?

Lehet agyonkommentelni magát az embernek, feljelenteni az édesanyámat és a testvéremet rágalmazásért, mert leírták az igazságot, feljelenteni a gyámügyet és a családsegítőt elfogultságra hivatkozva, feljelenteni az apukát zaklatásért, ami meg sem történt, de el kellene gondolkodni, akkor most valójában ki az, aki nem szeretné ezt befejezni??? És ki az, aki ezt elkezdte!

Illetve megkérem a kedves anyukát, hogy engem a továbbiakban ne emlegessen sehol, se a médiában, se a gyámügyön, se a rendőrségen. Hagyja békén a családomat, köztük a férjemet is!
Tegye magát túl a szakításon, és éljen boldog életet az általa választott tökéletes férfival!

Nem tudom meddig kéne még csendben maradnunk és tűrnünk, hogy minden újságcikk alatt "fikázva" vagyunk általa úgy hogy még reagálni sem tudunk, hisz letiltott, hogy még ne is lássuk amiket rólunk irogat!

Sok mindent tudnék még mondani, hogy milyenek így a hétköznapok és hogy milyen egy szakmában mellőzöttnek lenni, egy embernek akinek ez az élete, de szeretnénk talpra állni....

Végszóként egy költői kérdés, ha Gusztáv ennyire rossz ember ahogy az anyuka állítja, akkor miért kellett vele 9 évet együtt élni? Vagy miért kellett vele 2018- ban újra összejönni, és közösen esküvőt tervezgetni?

Mindenkinek kellemes napot" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.