nem léteznek a madarak drón élő adásban hányta el magát összeesküvés-elmélet konteo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló pillanatoknak lehettek szemtanúi egy reggeli műsor nézői. Az egyik meghívott vendég ugyanis élő adásban hányta el magát.

Az amerikai WGN csatorna napindító műsorába kapcsolták be online Peter McIndoe-t, aki épp arról akart beszélni, hogy szerinte nem léteznek madarak. A férfi mozgalmat is indított, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a madarak nem élőlények, hanem a kormány által működtetett drónok.

Egészen döbbenetes dolognak lehettek szemtanúi a tévézők (Illusztráció) Fotó / Shutterstock

A férfi természetesen nem hisz ebben az állításban, ő csak egyike az amerikai viccpárti tömörülésnek, akik meghökkentő elméletekkel igyekeznek sokkolni, szórakoztatni az embereket. Ennek az akciónak volt a része, hogy elhányta magát.

Peter belekortyolt a kezében lévő bögrébe, amikor megtörtént a gusztustalan akció. A képet azonnal elvették a férfiról, akinek a hangja még hallatszott a háttérben. Később kiderült, hogy nemcsak a madarak létezését kétségbe vonó mozgalom, hanem a hányás is médiahekk volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.