Kegyetlen hideg lesz hazánkban: ekkor érkezik

Forrás: Kálló Péter - Origo -
hideg időjárás január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több napsütés várható a jövő héten, ám szerda reggel nagyon hideg várható. 

Kedd


Az ország nagy részén ragyogó napsütésre számíthatunk, de délen, délkeleten erősen felhős maradhat az ég, és itt elszórtan hószállingózás is lehet. Az északi szél többfelé lesz élénk, néhol erős. A keményen fagyos reggel után +2 fok köré melegszik a levegő.

Szerda


Sok napsütés várható, csak délnyugaton jelenhetnek meg felhők az égen, de csapadék itt sem fordul elő. Reggel -15 és -5, délután -3 és +2 fok között alakul a hőmérséklet. Élénk marad a légmozgás.

Forrás: Kálló Péter - Origo

Csütörtök


Észak, északnyugat felől megnövekszik a felhőzet egy érkező melegfront hatására, de ebből számottevő csapadék sehol sem alakul ki. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk. Reggel -6, délután +2 fok körül valószínű a hőmérséklet.

Péntek


Északkeleten, keleten egész nap borongós, párás, rétegfelhős lehet az ég. Máshol a kezdeti napsütést felhősödés követi, de csak néhol fordul elő gyenge csapadék. 0-9 fok közé enyhül a levegő.

Hétvége


Változóan felhős, reggelente párás időre van kilátás. Komoly csapadék nem lesz. Az ÉNy-i szél gyakran élénkül meg. +5 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.