Eltiltották a vezetéstől, és pénzbírságot kapott a zebrán gázoló Kossuth-díjas színész

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gázolás vezetéstől eltiltás zebra pénzbírság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bezerédi Zoltán fél évvel ezelőtt gázolt el egy férfit egy hajdúböszörményi zebrán: a színész nem adta meg az elsőbbséget. Bezerédit három hónapra eltiltották a vezetéstől, és 100 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki rá.

Az elgázolt Balogh Alex a baleset után elvesztette a munkáját, egy 30 ezres csekket is kapott a rendőrségtől szabálysértés miatt, ráadásul a kórházi költésgeket is neki kell megfizetnie.

Bezerédi Zoltán Fotó: Polyák Attila - Origo

"Felkeresett egy ügyvéd, aki segített elintézni, hogy a színész biztosítója fizessen. A sérüléseimre 300 ezer, a tönkrement biciklim miatt pedig még 40 ezer forintot kaptam. Viszont egy 30 ezres bírságot is kiszabott rám a rendőrség, mivel a kamerafelvételek szerint az ütközéskor nem a biciklisávban haladtam, hanem a közvetlenül mellette húzódó zebrán. Ott pedig a szabály szerint le kellett volna szállnom róla" - mondta a 21 éves családapa a Blikknek, aki a baleset idején nem volt bejelentve a munkahelyén, így társadalombiztosítása sem volt.

A balesetben Balogh Alex biciklije totálkárosra tört Forrás: Facebook/Blikk/ Fotó: Grnák László

Alexet postán értesítették, hogy lezárták a nyomozást, Bezerédit pedig három hónapra eltiltották a vezetéstől, és 100 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki rá. A színész nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.