katasztrófavédelem Ózd holttest lakástűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lakástűz megfékezése után holttestet találták Ózdon, az Árpád vezér úton. A katasztrófavédelem adott erről tájékoztatást.

Szerdán reggel hét óra után riasztották a tűzoltókat Ózdra, az Árpád vezér útra, ahol egy kétemeletes sorház egyik második emeleti lakásában tűz keletkezett. Az ózdi hivatásos tűzoltók három járművel néhány perc alatt a helyszínre értek.

Az épületben pár négyzetméteren pusztítottak a lángok, sűrű füst borította a tűzzel érintett helyiséget, ahol bútorok és felhalmozott papírhulladék égett. Az oltást és az ingatlan átszellőztetését követően egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A katasztrófavédelem a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálja.

A hideg időben megemelkedik a lakástüzek, melléképülettüzek száma: a hasonló esetek elkerülése érdekében érdemes egy füstérzékelőt vásárolni otthonra, és jobban figyelni egyedül élő rokonainkra, ismerőseinkre, szomszédjainkra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.