Pokorny Lia nem tudta végignézni, ahogy sírba helyezik Babicsek Bernátot

Fotó: Koncz Márton - Origo -
halál temetés színész Pokorny Lia Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babicsek Bernát 41 évesen hunyt el füstmérgezés következtében. A színészt szombaton helyezték örök nyugalomra, búcsúztatóján sok sztár részt vett, köztük Pokorny Lia is. 

Babicsek Bernát egy lakástűz miatt vesztette életét, feltehetőleg füstmérgezésben. A 41 éves színészt szombaton helyezték örök nyugalomra, pályatársai, kollégái, barátai és családja vettek részt a temetésen, de Solymár polgármestere is ott volt.

Babicsek Bernát temetése Fotó: Koncz Márton - Origo

"Mostantól a mi életünk megváltozik, ezt pedig egyelőre képtelenek vagyunk felfogni. Szinte megszámlálhatatlan, hogy a te személyed mennyi jóakaratú embert kötött össze" - búcsúzott tőle zenésztársa, a Paddy and Rats egyik tagja.

Pokorny Lia is búcsút vett Babicsek Bernáttól, ő volt a színész utolsó színpadi partnere. A színésznő a sírba helyezést azonban már nem tudta véginézni. Lelkileg nagyon megviselte a temetés, ám még két előadás is várta aznap - írja a Blikk.

Rengetegen vettek búcsút a színésztől Fotó: Koncz Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.